O nama

Tvrtka STS plin d.o.o. osnovana je 2009. godine sa sjedištem u Sesvetama. Od početka, bavimo se proizvodnjom, montažom i servisom plinske opreme, izradom plinskih postrojenja, periodičkim pregledima opreme pod tlakom i ugradnjom auto plinskih sustava u motorna vozila.

2012. godine dobili smo Rješenje Državnog zavoda za mjeriteljstvo za obavljanje pregleda, popravljanja i ispitivanja agregata za istakanje goriva za motorna vozila za UNP. Ovime smo proširili našu djelatnost na benzinske postaje na području cijele Republike Hrvatske.

2014. godine uveli smo sustav kvalitete prema normi HRN EN ISO/IEC 17020. Iste godine dobili smo akreditaciju prema istoj normi za inspekciju sigurnosnih ventila, opreme pod tlakom i mjerila protoka za ukapljeni naftni plin. Ovim smo podigli svoju djelatnost na novu razinu i postali konkurentni na tržištu kao inspekcijsko tijelo vrste C.

STS kontinuirano radi na osiguravanju kvalitetnog rada našeg inspekcijskog tijela i sljedivosti mjernih rezultata u skladu s nacionalnim i međunarodnim etalonima, zbog čega smo:

2018. godine proširili akreditaciju na inspekciju mehaničkih mjerila tlaka, a 2020.godine na inspekciju tlakomjera za gume,

Krajem 2017. godine preselili smo kompletnu proizvodnju i radionicu u novi prostor u Dugom Selu.
Novom adresom ostvarili smo plan o dobivanju velikog radnog prostora na koji smo smjestili proizvodne i servisne odjele. Svojom stručnošću, akreditacijom, ovlaštenjima i konstantnim edukacijama djelatnika postali smo prepoznatljivi na tržištu Republike Hrvatske i na području regije. Naša bogata referentna lista jasan je pokazatelj kvalitete i kompetentnosti. Tvrtke poput Petrola, STSI-a, INE, Shell-a, Croduxa, Tifona, Butanplina i Istrabenza naši su dugogodišnji partneri i korisnici naših usluga.

Danas nudimo širok spektar usluga:

– proizvodnje, montaže, održavanja, servisiranja plinske opreme i postrojenja,
– elektro instalacija u EX izvedbi,
– inspekciji tlačne opreme,
– robotskog zavarivanja,
– izrada opreme pod tlakom.

Osiguravamo popratnu dokumentaciju i ateste za sve izrađene sklopove, usluge i robu prema nacionalnim i međunarodnim standardima. Stalnim prisustvom na tržištu i uspješnim suradnjama pokazali smo da se možemo nositi s mnogim izazovima i promjenama u današnjem poslovanju.
Nastavljamo raditi u tom duhu i u budućnosti, a trud i zalaganje najbolje se vide velikim brojem zadovoljnih korisnika naših usluga.

Od osnutka do danas I u vrijeme svojih "skromnih" početaka, STS plin je ulagao u stručni kadar te opremu. Danas se možemo pohvaliti najsuvremenijom opremom, specijaliziranim robotiziranim linijama, ali i znanjem najspremnijim stručnjacima.

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.